Feeds RSS
Feeds RSS

2014/01/26

ARI ARI ARI GU GARA SUKALDARI!

Sukaldatzen aritu gara berriz. Gure neguko proiektu txikiari amaiera emoteko oso goxoa dagoen errezeta bat egin dugu. Behar diren osagaiak oso arruntak erabili ditugu.




De nuevo nos hemos metido de cocinillas. Para terminar con nuestro proyecto del invierno hemos hecho una riquísima y fácil receta con unos sencillos ingredientes.






"OTXARTAGAKO PINGUINOA" ERREZETA
Osagaiak:
-azenario zati txiki bat
-bi oliba beltzak hezurrik gabekoak
-igurtzeko gazta naturala
-zotza bat
Nola egin?
Azenario zati bat moztu, honi zatitxo bat kendu eta gorde. Hau mokoa izango da.
Zotza bat azenarioan jarri eta  erditik zabalduta dagoen oliba sartu zotzan, honen barruan gazta apur bat jarri eta gainean beste oliba zuloa aurrerantza jarrita mokoa bertan sartzeko. gazta pixka txiki batekin begiak egin. Eta listo! prest jateko!
On egin diezazula!

Receta del "PINGÜINO OTXARTAGA"
Ingredientes:
-un trozo de zanahoria
-dos aceitunas negras sin hueso
-un poco de queso de untar tipo Philadelfia
-un palillo
¿Como hacer? 
Se corta un trocito de zanahoria a la cuál se le quita un pequeño trozo que será el pico del pingüino. Se pincha un palillo en la zanahoria y se mete la aceituna por los agujeros a la cual le hemos quitado un trozo para rellenar con el queso. Se pincha la otrar aceituna pero al contrari, en el agujero se mete el trocito de zanahoria que habíamos guardado para el pico. Con una puntita de queso hacemos los ojos y listo! 
!Buen provecho!




Bai gozo dagoela gazta hau....
Si que está rico este queso.....






0 comentarios:

Publicar un comentario

Gure liburutegia

Con la tecnología de Blogger.